Όροι και προϋποθέσεις

 

 

Όροι Χρήσης

 

Όροι και μεταβολές

Το foxosmall.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Οποιαδήποτε τέτοιου είδους αλλαγή θα γνωστοποιείται μέσα από αυτή την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Επίσης το foxosmall.com διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (ενδεικτικά αναφέρονται: τιμή, διαθεσιμότητα, φωτογραφία, περιγραφή κλπ.), χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

 

Προδιαγραφές και τεχνικά χαρακτηριστικά

Όλα τα διατιθέμενα προϊόντα πληρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές έτσι όπως ορίζεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των διατιθέμενων προϊόντων ορίζονται από την εκάστοτε κατασκευάστρια εταιρεία. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την ενημέρωσή του σχετικά με τις ακριβείς προδιαγραφές, το λογισμικό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των διατιθέμενων προϊόντων. Η ανάρτηση πληροφοριών και τεχνικών χαρακτηριστικών στο www.foxosmall.com γίνεται με κάθε επιφύλαξη και είναι σύμφωνη με τις εκάστοτε πληροφορίες που δημοσιοποιεί ο κάθε κατασκευαστής για το προϊόν του.

Παραγγελίες και αποστολή

Δικαίωμα παραγγελίας έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει  το 18ο έτος της ηλικίας τους. Σε περίπτωση ψευδών ή αλλοιωμένων στοιχείων το foxosmall.com δε φέρει καμία ευθύνη και επιβαρύνει τον αγοραστή με τα έξοδα αποστολής του αντικειμένου. Η παραγγελία ισχύει αφότου συμπληρωθούν τα απαιτούμενα πεδία στην φόρμα ηλεκτρονικής παραγγελίας του www.foxosmall.com. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία κρίνεται απαραίτητο να αναγνωστούν και να κατανοηθούν οι όροι χρήσης καθώς και να γίνει η αποδοχή τους. Μερική ή ολική ακύρωση ή και αλλαγή της παραγγελίας γίνεται μόνο αφού έχει ενημερωθεί έγκαιρα το www.foxosmall.comμε τηλεφώνημα στο (2311297100) ή email ([email protected]) πριν την παραλαβή του αντικειμένου από την εταιρεία διανομής. Σε κάθε άλλη περίπτωση ο αγοραστής επιβαρύνεται με τα έξοδα της αποστολής από και προς το κατάστημα, σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης εταιρείας διανομής. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς το απόθεμα του προϊόντος το www.foxosmall.com θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή ώστε να ακυρωθεί ή να τροποποιηθεί η παραγγελία του.

Το foxosmall.com  έχει το δικαίωμα να ζητήσει να του αποσταλεί αντίγραφο ταυτότητας ή/και αντίγραφο της πρόσθιας όψης της πιστωτικής, στην περίπτωση που είναι αναγκαία η ταυτοποίηση προσώπου αναφορικά με τις αγορές που γίνονται με πιστωτικές κάρτες. 

Σε περίπτωση ολοκλήρωσης αγοράς Ηλεκτρονικής Άδειας λογισμικού με λάθος ή ελλειπή στοιχεία παράδοδης (email,τηλέφωνο) το foxosmall.com δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς υπέυθυνος για την σωστή εισαγωγή και έλεγχο των στοιχείων του είναι μόνο ο αγοραστής.

Σε περίπτωση που έχει εισαχθεί λάθος email για Ηλεκτρονική Άδεια λογισμικού από τον αγοραστή και τυγχάνει να ισχύει (να υπάρχει η διεύθυνση email αλλά να μην είναι του αγοραστή) και παραδοθεί η παραγγελία στο email που έχει εισάγει ο αγοραστής το foxosmall.com δεν φέρει καμία ευθύνη καθώς το λάθος είναι του αγοραστή και επιβαρύνει αυτόν.

Για την εγκατάσταση λογισμικού ευθύνη έχει μόνο ο πελάτης καθώς δεν παρέχεται εγκατάσταση από το κατάστημα. 

Εάν για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει πρόβλημα με την ενεργοποίηση ηλεκτρονικού κωδικού, ο πελάτης επικοινωνεί μαζί μας μέσω email ή τηλεφώνου και αναφέρει ακριβώς το πρόβλημα
(αν είναι δυνατόν και με screenshot ) και έως 48 ώρες (εργάσιμες ημέρες) το πρόβλημα θα έχει λυθεί.

Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την παραγγελία σας μέσα στο χρονικό διάστημα μέχρι πριν την αποστολή της από εμάς. Από τη στιγμή που έχετε πληρώσει με  προκαταβολή και ενημερωθείτε από την εταιρεία μας πως η παραγγελία σας έχει αποσταλεί η ακύρωση ή η αλλαγή της δεν μπορεί να γίνει.

Για παραγγελίες που αφορούν ηλεκτρονικές άδειες λογισμικού εφόσον αποσταλεί το κλειδί στο email σας σημαίνει ότι είστε κάτοχος της άδειας και η ακύρωση ή αλλαγή δεν μπορεί να γίνει.

Για παραγγελίες που είναι σε αναμονή, δηλαδή που εκκρεμεί η πληρωμή τους και δεν έχει γίνει θα ακυρώνονται αυτόματα μέσα σε 2 ημερολογιακές ημέρες.

Αποστολή και έξοδα μεταφοράς

Το κόστος και η ευθύνη μεταφοράς των προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή. Η εταιρεία www.foxosmall.com και η εταιρεία διανομής δεν φέρουν καμία ευθύνη ως προς την ακεραιότητα των προϊόντων κατά την μεταφορά. Το ύψος των εξόδων μεταφοράς ορίζεται από την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία διανομής (courier) βάσει του τιμοκαταλόγου της και επιβαρύνει εξ’ ολοκλήρου τον αγοραστή. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σύμφωνα με την αναγραφόμενη διαθεσιμότητα που αναγράφεται δίπλα από κάθε προϊόν. Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) το www.foxosmall.com δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος. Η εταιρεία www.foxosmall.com απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη σε περίπτωση κλοπής, φθοράς προϊόντων ή συσκευασιών κατόπιν της παράδοσης του προϊόντος στον αγοραστή ή εκπρόσωπό του ή μεταφορική εταιρεία.

Περιορισμός Ευθύνης

Το foxosmall.com ουδεμία ευθύνη φέρει για άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική ζημία, που μπορεί να προκύψει από την έλλειψη ικανότητας χρήσης της Ιστοσελίδας www.foxosmall.com καθώς και από τυχόν σφάλματα, διακοπές, ελαττώματα ή καθυστερήσεις στη λειτουργία της Ιστοσελίδας ή στη διαβίβαση μέσω αυτής πληροφοριών στο διαδίκτυο. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επίσης, ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. Η foxosmall.com ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Η foxosmall.com ευθύνεται η ίδια σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση παραγγελθέντων προϊόντων εκτός από τις περιπτώσεις ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βίας που αναφέρονται παραπάνω, όπως επίσης και για πληροφορίες που η ίδια δίνει ή υπηρεσίες που παρέχει μέσω του δικτυακού τόπου της.

 Ασφάλεια

Για την προστασία των στοιχείων που διακινούνται μέσω της Ιστοσελίδας www.foxosmall.com χρησιμοποιείται λογισμικό SSL (Secure Sockets Layer). Το SSL αποτελεί ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας το οποίο κρυπτογραφεί την επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σας και του server του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αποκρυπτογράφηση των στοιχείων σας είναι εξαιρετικά ισχυρή και θεωρείται πρακτικά απαραβίαστη. Σε όποιο σημείο του site εισάγετε προσωπικά δεδομένα (password, διευθύνσεις, τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες κ.τ.λ.) υπάρχει κρυπτογράφηση SSL. Η κρυπτογράφηση είναι ουσιαστικά ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κατά την παραγγελία και εφόσον ο χρήστης / πελάτης έχει συνδεθεί με το όνομα χρήστη (username) και το προσωπικό του κωδικό (password) στο ηλεκτρονικό κατάστημα της foxosmall.com, όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα της foxosmall.com κρυπτογραφείται.

Ο Πελάτης δηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από αυτόν κατά τη χρήση της Ιστοσελίδας www.foxosmall.com είναι ακριβείς. Ο Πελάτης αναλαμβάνει την υποχρέωση να καλύψει κάθε ζημία της foxosmall.com από τη χρήση της παρούσας Ιστοσελίδας και του λογαριασμού του Πελάτη από μη εξουσιοδοτημένα από τον Πελάτη άτομα.

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το foxosmall.com αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας www.foxosmall.com εκτός ρητών εξαιρέσεων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το 
foxosmall.com ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της foxosmall.com ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους Ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες της foxosmall.com δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

 

Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του παρόντος δικτυακού τόπου διέπεται από τους κατωτέρω όρους, από τις σχετικές διατάξεις της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων (Ν. 2472/1997 για τη προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως ισχύει, ν. 3471/2006 κλπ.) καθώς και από τις σχετικές αποφάσεις, οδηγίες και κανονιστικές πράξεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι απόρρητη και η εταιρεία FOXOS MALL λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέσα για τη διασφάλιση του απόρρητου χαρακτήρα της επεξεργασίας αυτής. Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχει μόνο το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρείας ή και το προσωπικό τρίτων εταιρειών με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής των προϊόντων,  υπό τον όρο τήρησης της παραπάνω νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Η εταιρεία εγγυάται πως δεν αποκαλύπτει, πουλάει, ανταλλάσσει, παραχωρεί ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο διαθέτει σε τρίτα πρόσωπα φυσικά ή νομικά τα προσωπικά σας δεδομένα, πλην των περιπτώσεων που αναφέρονται παραπάνω. Οποιαδήποτε τυχόν διασύνδεση του παρόντος δικτυακού τόπου μέσω ειδικών συνδέσμων (links, hyperlinks, banners) με οποιοδήποτε άλλο δικτυακό τόπο δεν συνεπάγεται την εκ μέρους της εταιρείας ανάληψη οποιασδήποτε ευθύνης για την πολιτική που ακολουθείται στο δικτυακό αυτό τόπο σχετικά με τη προστασία των προσωπικών δεδομένων. Η εταιρεία μπορεί να τροποποιήσει τους παρόντες όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων, στο πλαίσιο της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας. Κάθε τροποποίηση θα ισχύει από την εισαγωγή της στον παρόντα δικτυακό τόπο. Η χρήση της ιστοσελίδας προϋποθέτει ότι αποδέχεστε τους όρους που θέτει η πολιτική της FOXOS MALL για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε με την εν λόγω πολιτική, παρακαλούμε να απέχετε από τη χρήση του ιστότοπου. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο μετά από την  κοινοποίηση μεταβολών στην πολιτικής της εταιρείας για την προστασία προσωπικών δεδομένων, θα θεωρηθεί ότι αποδέχεστε τις μεταβολές.

Προσωπικά Δεδομένα


Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του  www.foxosmall.com και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.foxosmall.com , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα  www.foxosmall.com λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του  www.foxosmall.com τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα  www.foxosmall.com χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ


Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.foxosmall.com χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.

Πληροφορίες που αφορούν αγορά προϊόντων: Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, ο αριθμός ταυτότητας (για να διασφαλίσουμε ταυτοπροσωπία με τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας αφού επιλέξετε να αγοράσετε μέσω πιστωτικής), ένα σταθερό τηλέφωνο, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας), διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας ή όταν αποστέλλουμε τα δέματα στο χώρο σας με courier για να μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την παράδοση του δέματός σας) και επάγγελμα.

Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, το είδος, Δ.Ο.Υ., Α.Φ.Μ. και διεύθυνση της έδρας της.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης (cookies). Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. Η Foxosmall χρησιμοποιεί session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 


Υπηρεσία DOA 7 ημερών (Dead On Arrival)

Το Foxosmall.com σας προσφέρει  DOA* 7 ημερών που σημαίνει ότι εάν η συσκευή σας παραδοθεί με εργοστασιακό πρόβλημα και δεν ενεργοποιείται (δεν ανάβει) τότε σας την αντικαθιστούμε  με άλλη εφόσον μας επιστραφεί η πλήρης συσκευασία χωρίς ζημιές εντός 7 ημερών  (άρα κατά το άνοιγμα δεν καταστρέφουμε και δεν πετάμε τίποτα απολύτως από την συσκευασία). Τα μεταφορικά σε κάθε περίπτωση τα επιβαρύνεται ο πελάτης.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ότι το DOA ισχύει μόνο για τις συσκευές που είναι "νεκρές" από εργοστασίου. Για οποιαδήποτε άλλη βλάβη υπεύθυνο είναι το σέρβις του κάθε κατασκευαστή.

 

*DOA=Dead On Arrival

Τιμοκατάλογος

Οι αναρτημένες τιμές των προϊόντων στο www.foxosmall.com βρίσκονται πάντα σε ευανάγνωστη θέση κοντά σε κάθε προϊόν. Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση από το www.foxosmall.com όπως η εταιρεία κρίνει απαραίτητο. Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α.(24%) και είναι τιμές μετρητοίς . Ο αγοραστής με την επιβεβαίωση της παραγγελίας οριστικοποιεί ότι θα παραλάβει το προϊόν στην τιμή που αποδέχτηκε ακόμα κι αν τροποποιηθεί η τιμή του προϊόντος σε μέλλοντα χρόνο. Σε περίπτωση λάθους καταχώρησης ως προς την τιμή του προϊόντος το www.foxosmall.com θα ενημερώσει άμεσα τον αγοραστή και διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του.

Τρόποι Πληρωμής

1) Μέσω χρέωσης αντικαταβολής (μόνο εφόσον υπάρχει σε απόθεμα) κατά την παράδοση από την εκάστοτε συνεργαζόμενη εταιρεία διανομής (courier).
2) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ:   6640-127921-076 / IBAN: GR7001716400006640127921076

EUROBANK:   0026-0183-25-02004184-46  / IBAN GR4702601830000250200418446

ALPHA BANK: 701-00-2002-018136 / IBAN: GR2301407010701002002018136

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 84000311435 / IBAN: GR6001108400000084000311435

4) Μπορεί να γίνει πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών(Visa, MasterCard, Maestro).

Ο αγοραστής είναι υποχρεωμένος να αποστείλει το ονομαστικό καταθετήριο email ([email protected]) ώστε να επιβεβαιωθεί και να ολοκληρωθεί η παραγγελία. Η διαδικασία αποστολής ξεκινά εφόσον έχουν εμφανιστεί τα χρήματα στον λογαριασμό και σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα που παρελήφθη το ονομαστικό καταθετήριο στο email της εταιρείας.

Εγγυήσεις

Τα προϊόντα  μας παρέχουν  τις γνήσιες εγγυήσεις,  όπου αυτές ποικίλουν ανάλογα με το μοντέλο και την μάρκα,  οι οποίες  καλύπτουν την οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής  εκτός  από  αυτές  που  οφείλονται σε κακή χρήση από τον χρήστη ( πτώση,  ύγρανση, κραδασμοί,  έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες,   εσφαλμένη παρέμβαση τρίτου στη συσκευή ή στο λειτουργικό σύστημά της,   καταστροφή των εξαρτημάτων της συσκευής,   χρήση μη συμβατών περιφερειακών ).

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση βλάβης που δεν καλύπτεται από την εγγύηση (λόγω κακής χρήσης με μία από τις προαναφερθείς περιπτώσεις)  ή μετά το πέρας του χρόνου εγγύησης,  η ευθύνη και το κόστος του service επιβαρύνει τον πελάτη.

Η FOXOS MALL δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε προβλήματα (bugs) ή ελλιπής μεταφράσεις λογισμικού. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για την ενημέρωσή του σχετικά με οποιαδήποτε λεπτομέρεια πάνω στο λογισμικό πριν την αγορά του.

 

Οι εγγυήσεις είναι αυτές που προσφέρουν Πανευρωπαϊκά οι κατασκευαστές, μέσω των επίσημα εξουσιοδοτημένων service τους.

Δώρα

Τα δώρα που παρέχονται με κάθε συσκευή (π.χ. powerbank, handsfree) δεν καλύπτονται από καμία απολύτως εγγύηση και γίνεται αντικατάσταση εφόσον υπάρχει απόθεμα με χρέωση του πελάτη.

Προσωπικά Δεδομένα

Για την έναρξη οποιασδήποτε συναλλαγής με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.foxosmall.com, είναι απαραίτητη από πλευράς σας η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων, τα οποία χρησιμεύουν κυρίως για λόγους ασφαλείας. Τα στοιχεία που απαιτείται να γνωστοποιηθούν είναι τα εξής:

  1. Ονοματεπώνυμο
  2. Διεύθυνση
  3. Αριθμός τηλεφώνου
  4. Ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου

Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου απαιτούνται ακόμη:

  1. ΔΟΥ
  2. ΑΦΜ
  3. Επαγγελματική Δραστηριότητα
  4. Επωνυμία Επιχείρησης 

Τα δεδομένα που δίνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.foxosmall.com σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτονται σε τρίτα πρόσωπα και δε χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πέραν της ολοκλήρωσης της αγοράς των προϊόντων που επιθυμείτε, εκτός κι αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Σήμα 

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο, τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής, είναι ιδιοκτησία του www.foxosmall.com